Kjøpsvilkår

Følgende kjøpsvilkår gjelder for netthandel hos GirlCode.no. Når du gjennomfører ett kjøp aksepterer du våre kjøpsvilkår og det inngås en bindende avtale mellom GirlCode AS og deg som kunde. Betingelsene utgjør sammen med bestillingen og ordrebekreftelsen det samlende avtalegrunnlaget for kjøpet.

Firmaopplysninger

Firmanavn: GIRLCODE AS
Organisasjonsnummer: 815 610 792 MVA
Postadresse: Torvet 6A, 3181 Horten
E-post: [email protected]

Generelt

Salg til forbruker er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven. Du må være over 15 år for å utføre en handel hos oss. Handler du med faktura eller delbetaling er aldersgrensen 18 år.

Priser

Alle priser oppgitt er inkludert merverdiavgift. Dersom du bor på Svalbard eller Jan Mayen må du ettersende et merverdigavgiftsskjema om du ønsker tilbakebetalt merverdiavgiften. Bor du ikke i Norge blir merveravgiften automatisk fratrukket i kassen.

Prisen du får oppgitt i kassen er prisen du betaler. Total prisen er inkludert produktkostnad, fraktkostnad og emballasje.

Prisene våre justeres ofte, og vi tar forbehold om prisendringer.

Betaling

GirlCode tilbyr idag betaling med kort eller PayPal.

Ved betalinger med kort kan du bruke Visa eller Mastercard, og kjøp med kort er gratis. Ved bestilling reserveres kjøpesummen på kontoen din. Pengene trekkes fra konto når varene blir sendt. Alle kortbetalinger behandles av GirlCode samarbeidspartner Stripe, som kontrollerer om kortet er godkjent for kjøp. Alle kort- og personopplysninger er krypterte, slik at ingen kan se dem.

Ved betalinger gjennom Paypal kan du betale på den måten du ønsker – via kredittkort, bankkontoer, PayPal Smart Connect eller kontosaldoer. Paypal er en trygg og enkel metode for å betale på nett. Paypal express gjør at du kan gjennomføre kjøpet ditt med kun noen tastetrykk. Ingen betalingsopplysninger blir delt.

Ordrebekreftelse

Straks bestillingen din er utført mottar du en ordrebekreftelse til den e-post adressen du oppga da du fullførte kjøpet. Ordrebekreftelsen inneholder opplysninger om bestillingen, leveringsadresse, betalingsmetode, og priser. Vi ber deg om å kontrollere denne, og kontakte oss umiddelbart på [email protected], om noe ikke stemmer. Når varen sendes fra oss vil du få en bekreftelse på at varen er sendt og på vei. Det vil da også følge med vedlegg med informasjon om retur og bytte.

Leveranse

Normal leveringstid er 3-7 virkedager. Normal leveringstid til Sverige og Danmark er 5-10 virkedager, mens øvrige internasjonale ordre har en leveringstid på 10-20 virkedager. Vi tar forbehold om forsinkelser i perioder med stor pågang hos GirlCode eller hos våre samarbeidspartnere Posten og Bring. Maksimal leveringstid er 14 dager. Dersom din bestilling ikke er levert innen den tid har du som kunde rett til å heve kjøpet uten noen kostnad dersom noe annet ikke er avtalt.

Frakt

GirlCode sender alle varer gjennom Posten og Bring. En fast fraktpris på 59 kr tilkommer ordren. Mindre pakker vil komme rett hjem til deg i postkassen, mens større varer vil du få en hentelapp eller sms på, og må hentes på nærmeste Postkontor eller Post i butikk innen 14 dager. For ordre til Sverige og Danmark, er fraktprisen 99 kr, uansett vekt og destinasjon. For internasjonale ordre tilkommer en fast frakt pris på 129 kr, uansett vekt og destinasjon.

Personopplysninger

GirlCode behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller koblet med andre eksterne registre.

Vaskeråd

For at klærne skal vare lenger er det helt avgjørende at du tar godt vare på dem. Med mindre noe annet er oppgitt, gjelder oppgitte vaskeråd for klær som kjøpes gjennom Girlcode. Alle plagg vaskes med skånsom kald maskinvask, 40 grader eller lavere. Skal ikke blekes, renses, og tåler ikke tørketrommel. Plagg uten polyester kan strykes på lav temperatur med innsiden ut. Alle plagg bør vaskes med innsiden ut for å beskytte stofftrykket.

Størrelseinformasjon

Produktbeskrivelsene vil alltid inneholde størrelseinformasjon slik at du kan velge den mest passende størrelsen for deg. Ved mål på produkter, gjør vi oppmerksom på at circa tall er oppgitt. Hvis du er mellom to størrelser, eller trenger hjelp til å velge riktig størrelse, er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Uavhentede/feiladresserte pakker

Dersom du unnlater å hente pakken på postkontoret eller oppgir mangelfull/feil adresse vil du motta en faktura på kr 150 inkl. mva, dette for å dekke våre fraktkostnader tur/retur, og våre lagerhåndteringskostnader. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi GirlCode skriftlig melding på [email protected] om at du påberoper deg mangelen. GirlCode vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). I en tvist vil Girlcode følge beslutninger fra Forbrukerklagenemda.

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen du mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, gir du beskjed til oss på [email protected], og returnerer varen i samme stand som da du mottok den. Du kan åpne forpakningen og kontrollere varen, men på en slik måte at produktet og forpakningen ikke blir skadet. Ved retur legger du ved utfylt angrerettsskjema som lå vedlagt sendingsbekreftelsen. Du betaler selv for retur, og er ansvarlig for at varen kommer frem til oss. Husk å ta vare på din postkvittering som dokumentasjon på at retur av varen er sendt. Når vi mottar den returnerte varen vil beløpet bli tilbakeført på det kortet du benyttet da du handlet. Ved betaling gjennom din Paypal registrerte konto, returneres pengene til samme konto. Dersom det er skader på varen forbeholder Girlcode seg retten til å gjøre fradrag i kjøpesummen tilsvarende verdireduksjonen.

Bytterett

Ønsker du å bytte varen i en annen størrelse eller farge anbefaler vi deg å bestille ny vare i nettbutikken, og deretter returnere din allerede kjøpte vare. Dette for at vi ikke skal bli utsolgt for den nye varen i mellomtiden. Du kan også sende tilbake varen og spesifisere på bytteskjema hvilken vare du ønsker å bytte til. Gi oss alltid beskjed på [email protected], slik at vi er klar over at du ønsker å bytte. Ved alle bytter betaler du selv for returporto, og bytter må skje innen 14 dager fra du har mottatt varen.

 

Close Cart