Giftfri og dyrevennlig deo

Det finnes flere grunner til at du bør droppe deodoranten du kjøper på dagligvarebutikken eller på H&M, og heller gå for en naturlig deodorant.

De fleste vanlige deodoranter er testet på dyr, er skadelig for miljøet, og/eller har mye giftstoffer i seg. Forskere har funnet en sammenheng mellom giftstoffer som finnes i vanlige deodoranter, og brystkreft. Vanlige deodoranter inneholder giftstoffet aluminium. Aluminium blokkerer svettekjertlene – de bittesmå åpningene der svetten skal komme ut. Studier har vist at aluminium kan absorberes via huden, og muligens også akkumuleres i kroppen. Særlig vil bruk av deodoranter på sår eller nybarbert hud øke opptaket av aluminium i kroppen.

Earth Conscious inneholder ingen av giftstoffene som finnes i vanlige deodoranter, slik som aluminium, parabener og karsinogener. Deodoranten blokkerer ikke svettekjertler og tillater huden å fjerne giftstoffer naturlig. Earth Conscious fremsetter ingen miljøtrussel selv om den skylles ned i avløpet og ut i havet, nettopp fordi den ikke inneholder giftstoffer. Earth Conscious er heller ikke testet på dyr. Denne deodoranten er så naturlig at du til og med kan spise den! Det er dog ikke anbefalt at du spiser deodoranten din 🙂

Innpakking:

Earth Conscious er miljøvennlig pakket, og inneholder ikke plastikk. Kommer i en listen metallboks som gjør den enkelt å ha med i toalettmappa eller veska. Du kan også vaske ut og gjenbruke metallboksen.

Påføring:

Pasten er hard men mykner etterhvert som den påføres. Påføres med fingrene, og vil garantert gi deg en aha opplevelse – som i “aha dette er deo’n for meg!” Du vil bli overrasket over hvor bra den smelter inn i huden og får huden til å føles myk og frisk. Perfekt for deg med sensitiv hud.  Mengden du skal påføre er på størrelse med en ert til hver underarm.

Ingredienser:

Absolutt alle ingredienser brukt i Earth Conscious er naturlige og organiske. Deodoranten har en mild og behagelig lukt, er anti-bakteriell og sørger for at du holder deg luktfri hele dagen. Earth Conscious er laget i London, Storbritannia. Duften Lavendel er vegansk, mens de tre andre inneholder bivoks inntil videre. Vi er glad for at produsenten er i en prosess med å eliminere bivoks fullstendig fra ingrediensene på de resterende duftene.

GirlCode.no har Earth Conscious i fire forskjellige dufter

Earth Conscious passer for kvinner, menn og tenåringer, og er EU registrert og sertifisert.

1 krone av hvert salg går til Britiske Marine Conservation Society, en veldedig organisasjon som jobber for vern av havet, kysten og dyrelivet.

Earth Conscious er på Dyrevernsalliansen liste over kosmetikk som ikke tester på dyr. Last ned appen eller sjekk ut listen.

0

Kommenter gjerne :)

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Cart